Zeilboten verhuur

De Ronduite heeft een verhuurvloot van moderne, goed onderhouden Polyvalken.

Onze haven ligt direct aan het Beulakerwijde en van hieruit kunt u mooie dagtochten maken naar Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove of Zwartsluis. Of een paar uurtjes sportief zeilen op het meer. En voor de vakantievierders een trektocht met kampeertent in de omgeving, naar de Randmeren of richting Friesland.

De Polyvalken zijn van het merk Hoora en Breehorn. De Hoora valken hebben een mast-strijksysteem met gasveer. Alle boten zijn zelflozend. Voorzien van modern beslag, rolfok, kraanlijn, anker in de ankerbak en joystick voor de helmstok. Het grootzeil heeft 2 snelreven. Reddingsvesten, waterkaarten en tonnetje krijgt u gratis mee.

Op verzoek worden de boten voorzien van een buitenboordmotor of een kampeertent.

De Polyvalk is een probleemloze boot, maar natuurlijk worden er wel eisen aan uw zeilervaring gesteld. Er mogen maximaal 5 personen aan boord.


* Huisdieren zijn niet toegestaan.en, die eenvoudig zijn te steken. Elke Polyvalk is voorzien van een rolfok. Bij harde wind hoef je niet meer het voordek op om de fok te wisselen, maar rol je hem eenvoudig vanuit de kuip een stukje in.
Schaduw
Home | De Ronduite | Contact
De Ronduite achtergrond